Return to site

Mit første indlæg!

Så er det blevet tid til mit første indlæg!

 

Som du kan se på mit billede på forsiden, er jeg en gammel mand. Dog er jeg samtidig en mand, der elsker at holde mig selv ung og moderne, og derfor var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle have en blog, da dette begyndte at blive en tendens for folket!

 

Mit barnebarn har hjulpet mig med i gang med bloggen, da min evner om og viden inden for tech desværre har sine begræsninger, men så er det jo heldigt at man kan få hjælp af de yngre generationer.

 

Hvad er jeg for et menneske?

 

Jeg hedder som sagt Allan. I skrivende stund er jeg 77 år, pensioneret og det, som de fleste vil betegne som livsnyder. Jeg blev lang tid på arbejdsmarkedet og lod mig faktisk først pensionere sidste år efter at have solgt biopejse de seneste 10 år.

 

Det var ikke let at sige farvel til arbejdsmarkedet, for jeg har altid godt kunne lide at arbejde, men jeg følte dog alligevel, at det var tid, så jeg kunne nyde mit otium og tage på nogle af de lange rejser, som jeg altid har drømt om. En af disse rejser kom jeg og konen hjem fra for 2 måneder siden. Vi havde en fantastisk tur, der bekræftede mig, at det var det helt rette at lade sig pensionere for at give plads til den her slags ting!

 

Foruden at rejse kan jeg godt lide at se fodbold, spille spil og hygge med familien.

Så er det blevet tid til mit første indlæg!

Som du kan se på mit billede på forsiden, er jeg en gammel mand. Dog er jeg samtidig en mand, der elsker at holde mig selv ung og moderne, og derfor var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle have en blog, da dette begyndte at blive en tendens for folket!

Mit barnebarn har hjulpet mig med i gang med bloggen, da min evner om og viden inden for tech desværre har sine begræsninger, men så er det jo heldigt at man kan få hjælp af de yngre generationer.

Hvad er jeg for et menneske?

Jeg hedder som sagt Allan. I skrivende stund er jeg 77 år, pensioneret og det, som de fleste vil betegne som livsnyder. Jeg blev lang tid på arbejdsmarkedet og lod mig faktisk først pensionere sidste år efter at have solgt biopejse de seneste 10 år.

Det var ikke let at sige farvel til arbejdsmarkedet, for jeg har altid godt kunne lide at arbejde, men jeg følte dog alligevel, at det var tid, så jeg kunne nyde mit otium og tage på nogle af de lange rejser, som jeg altid har drømt om. En af disse rejser kom jeg og konen hjem fra for 2 måneder siden. Vi havde en fantastisk tur, der bekræftede mig, at det var det helt rette at lade sig pensionere for at give plads til den her slags ting!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly